Bilverksted

Bilverksted i Ski

Vi utfører alt et vanlig autorisert bilverksted kan tilby av tjenester. Biltunet Verksted ligger lett tilgjengelig ved E18 Nygårdskrysset i Ski. Vi har kunder primært i Ski, Oppegård, Vestby, Ås, Drøbak og rundt Follo-området i Akershus.

På vårt bilverksted vil du bli møtt av våre behjelpelige medarbeidere. Har du noe som skrangler, henger eller gir en ulyd i motoren bør du får sjekket det ut så fort som mulig. Å være «føre var» er alltid en fordel, så man slipper å tilkalle veihjelp og bilbergingstjenester.

EU-kontroll

Årlig service

Verksted

Bildekk

Oljeskift

Service på klimaanlegg

Garantiutløpstest

Salgstest

Bilfelger

Eksosanlegg

Kupévarmer

Motorvarmer

Forstillingskontroll

Firehjulskontroll

Bruksmønster

Mye bruk, mye slitasje

Alle vet at bruken av bilen har mye å si for hvor mye bilen slites. Brukes den daglig? Brukes den til langkjøring eller mest over kortere distanser og bykjøring? Kvaliteten på motoroljen er blant de tingene det er særlig viktig å sjekke. Vær på den sikre siden og la oss ta en titt på bilen din, både for din del og andre bilføreres sikkerhet.

På nyere biler er det gjerne lange intervaller mellom hver foreskrevne service. To år blir mer og mer vanlig, dersom ikke kjørelengden passerer et bestemt nivå i mellomtiden.

Vi utfører service på alle bilmerker, og har spesielt lang erfaring med bilmerkene Volkswagen, Audi og Mercedes.

Omregistrerings­avgift

Finn billigste bilforsikring

Skaff medlemskap i Naf

Bestille EU-kontroll?

EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll), utføres første gang når bilen er 4 år gammel, og deretter hvert 2. år. Dersom bilen ikke er ferdig godkjent innen fristen, risikerer du å miste skiltene. Sjekk når DIN bil må inn til kontroll!

Oljeskift på bilen

Våre mekanikere hjelper deg å skifte olje på bilen din, enkelt, raskt og effektivt mens du venter! Vi anbefaler at man ikke bare fyller på, men skifter olje og oljefilter ved 10.000 – 15.000 intervaller.

Partner

Spør oss

Kontakt verkstedet

\

VI SVARER RASKT

For mer informasjon om våre tjenester, produkter eller annet, ta kontakt via vårt kontaktskjema, eller ring oss på telefon for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi gleder oss til å hjelpe deg!