Oljeskift i Ski

Vi skifter olje mens du venter

Våre mekanikere hjelper deg å skifte olje på bilen din, enkelt, raskt og effektivt mens du venter!

Vi anbefaler at man ikke bare fyller på, men skifter olje og oljefilter ved 10.000 – 15.000 intervaller. Du må ta i betraktning om bilen blir belastet med korte turer og mange kaldstarter på vinterstid, siden dette korter lengden på intervallene. Uansett bør anbefalingene fra bilprodusentene følges. Regelmessig bytte av olje og oljefilter vil forlenge motorens levetid!

Hva gjør oljen?

Motorolje smører hundrevis av små og store komponenter som beveger seg med høy fart, i høy temperatur og under høyt trykk. I tillegg til å smøre hjelper oljen, sammen med kjølevannet, å lede varme bort fra bevegelige deler.

Må man sjekke olje på moderne biler?

Mange forhandlere er svært flinke til å markedsføre at bilen knapt trenger service, og at det i alle fall kan gå lenge mellom hver service. Men det er aldri feil å sjekke oljenivået.

Når bør jeg sjekke oljenivået?

Du kan sjekke ofte så ofte du vil. Bilen er en av husstandens dyreste gjenstander, og en titt under panseret når du fyller drivstoff betyr at du tar vare på verdiene dine.

Oljenivået er lavt, hva gjør jeg?

Bestill oljeskift. Du kan også etterfylle olje selv, men da gjelder det å ikke fylle på for mye. Dessuten må du bruke en olje som kan blandes med den du allerede har. Men det er like viktig å finne ut hvorfor motoren forbruker olje. En gammel bil vil vanligvis bruke mer olje enn en nyere, og en gammel bil er vanligvis sjeldnere på service.

Spør oss

Kontakt verkstedet

\

VI SVARER RASKT

For mer informasjon om våre tjenester, produkter eller annet, ta kontakt via vårt kontaktskjema, eller ring oss på telefon for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi gleder oss til å hjelpe deg!