Om oss


Biltunet verksted bmw, audi, volkswagen, mercedes

Velkommen til Biltunet Verksted

Selskapet ble stiftet i 1995 under navnet Biltunet Verksted Dreiestad og er registrert under bransjen bilverksted samt salg av deler og bilutstyr.

Biltunet Verksted Dreiestad holder til i Mysen (Org.nr.969 963 426). I 2005 ble det opprettet et nytt foretak under navnet Biltunet Verksted AS (org.nr. 988 640 484) som nå holder til i Ski. Arve Reidar Dreierstad er daglig leder.

Biltunet Verksted ligger lett tilgjengelig ved Nygårdskrysset. Lang erfaring og gode fagfolk og fornøyde kunder er vår beste referanse. Som autorisert verksted kan vi utføre reperasjoner på alle bilmerker.

Vi utfører alt et vanlig autorisert bilverksted kan tilby av tjenester, blant annet EU-kontroll, reperasjoner og feilsøking av ulike problemer, service og utskiftning av slitedeler, dekkskift, eksos, bremseanlegg og elektrisk osv. med unntak av karosseriskader.

Godkjent av Statens vegvesen

Biltunet er godkjent av Statens Vegvesen for å utføre periodisk kjøretøykontroll. Reparasjoner på kjøretøy kan som hovedregel bare utføres av verksteder som er godkjent av Statens vegvesen. Hensikten med godkjenningsordningen er å sikre at reparasjoner blir utført på en profesjonell og trafikksikker måte.

godkjent av statens vegvesen

Vilkårene for å bli godkjent som kjøretøyverksted reguleres av forskrift om kjøretøyverksteder, fastsatt av Vegdirektoratet 13. mai 2009. Forskriften stiller spesifikke krav til lokaler og teknisk utstyr, teknisk leder og personale og til kvalitetsstyringssystem. Sammen skal disse reglene sikre reparasjoner med god kvalitet.

Våre kunder kommer primært fra Ski, Oppegård, Vestby, ÅS, Drøbak og rundt Follo-området.