Tesla Service i Ski

Reparasjon av Tesla i Ski

Vårt verksted er spesialisert på service og reparasjon av Tesla-modeller. Med en dedikert team av fagkyndige mekanikere, tilbyr vi høy kvalitet på arbeidet og rask gjennomføring av jobben. Uansett om du trenger en rutineservice, en mindre reparasjon eller en større overhaling, har vi kompetansen og erfaringen til å hjelpe deg. Vi tilbyr også vedlikeholdstjenester for å sikre at din Tesla holder seg i topp stand.

Velg oss for service og reparasjon av din Tesla, og du kan være sikker på at du får den beste behandlingen for din elbil.

  • Vi tar service på alle Teslamodeller
  • Vi har konkurransedyktige priser på Tesla service
  • Vi kjøper inn deler fra Tesla for deg
  • Deler logges på reg. nr. slik at du får full historikk
  • Leiebil/lånebil kan ordnes hvis det er behov
Sort Tesla Modell S etter Service

Verkstedet vårt tilbyr service og reparasjon for alle Tesla-modeller

Biltunet Verksted tilbyr en rekke tjenester for Tesla-modeller, inkludert service, reparasjon og vedlikehold. Uansett om du trenger en rutineservice, en mindre reparasjon eller en større overhaling, har vi kompetansen og erfaringen til å hjelpe deg.

Velger du vårt verksted i Ski for service og reparasjon av din Tesla, kan du være sikker på at du får den beste behandlingen. Vi tilbyr høy kvalitet på arbeidet og rask gjennomføring av jobben, slik at du kan få bilen din tilbake på veien så fort som mulig.

Tesla Logo på veggen ved siden av Tesla elbil på Service
Tesla tilbake på veien etter Service i Ski

Få din Tesla tilbake på veien med hjelp fra Biltunet Verksted i Ski

Klikk her for å avtale time eller be om et tilbud. Du kan også bruke kontaktskjemaet vårt under her til å ta kontakt

Spør oss

Kontakt verkstedet

\

VI SVARER RASKT

For mer informasjon om våre tjenester, produkter eller annet, ta kontakt via vårt kontaktskjema, eller ring oss på telefon for en hyggelig og uforpliktende samtale. Vi gleder oss til å hjelpe deg!